Смачний Лагман: 800 гр довгої вермішелі 700г м'яса 2 великі цибулини 2-3 моркви томатна паста або 3-4 помідора 4-5 картоплин 4 ст. л. рослинного масла сіль чорний мелений перець кріп, петрушка, розмарин, базилік. В казані на рослинному маслі пасерувати до прозорості дрібно порізану цибулю. М'ясо порізати невеликими кубиками і обсмажити з цибулею (м'ясо, після нарізування, бажано трохи підсушити і обсмажувати до темної кірочки). Додати дрібно порізану соломкою моркву і обсмажити. Додати томати, згасити 5 хвилин. Залить1,5 л води, закип'ятити, потім зменшити вогонь, посолити, поперчити, накрити кришкою і варити 15 хвилин. Картоплю порізати невеликими кубиками, додати в соус і варити до готовності. Додати дрібно порізану зелень, лавровий лист, закрити кришкою, зняти з плити і дати настоятися 10 хвилин. Окремо в підсоленій воді відварити необхідну кількість спагетті, воду злити, промити холодною водою(щоб спагетті не злипалися, якщо Ви приготували на не один раз, після промивання необхідно скропити олією), розкласти в порційні тарілки і залити соусом.
|