Головна » Статті » Рецепти

Смачний Лагман
Смачний Лагман:

800 гр довгої вермішелі
700г м'яса
2 великі цибулини
2-3 моркви
томатна паста або 3-4 помідора
4-5 картоплин
4 ст. л. рослинного масла
сіль
чорний мелений перець
кріп, петрушка, розмарин, базилік.

В казані на рослинному маслі пасерувати до прозорості дрібно порізану цибулю. М'ясо порізати невеликими кубиками і обсмажити з цибулею (м'ясо, після нарізування, бажано трохи підсушити і обсмажувати до темної кірочки). Додати дрібно порізану соломкою моркву і обсмажити. Додати томати, згасити 5 хвилин. Залить1,5 л води, закип'ятити, потім зменшити вогонь, посолити, поперчити, накрити кришкою і варити 15 хвилин. Картоплю порізати невеликими кубиками, додати в соус і варити до готовності. Додати дрібно порізану зелень, лавровий лист, закрити кришкою, зняти з плити і дати настоятися 10 хвилин. Окремо в підсоленій воді відварити необхідну кількість спагетті, воду злити, промити холодною водою(щоб спагетті не злипалися, якщо Ви приготували на не один раз, після промивання необхідно скропити олією), розкласти в порційні тарілки і залити соусом.

Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: порізану, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Теплий салат з пасти з креветками
Курка з томатним рисом
"Той самий" столичний кекс
Смажений рис з ананасом
Геркулесові смужки з сухофруктами
Омлет з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: