Головна » Статті » Рецепти

Листковий салат «Ананас»
Листковий салат «Ананас»:

картопля 3 середніх
куряче м'ясо 1 грудка
яйця 3 шт
сир типу «Російський» 100 р
мариновані огірки 4-6 шт
червоний цибуля 1 середня цибулина
сік половини лимона
печериці мариновані
пір'я зеленої цибулі для прикраси
майонез
сіль
чорний мелений перець.

Зварити картоплю в мундирі до готовності. Остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Яйця зварити круто, остудити, почистити, натерти на крупній тертці.Куряче м'ясо відварити, остудити і нарізати дрібними шматочками.Огірки нарізати дрібними кубиками.Сир натерти на крупній тертці.Цибулю дрібно нарізати, 5 хв залити лимонним соком, потім сік злити і при бажанні промити холодною водою.Викладати салат шарами у вигляді овалу на блюдо, кожен шар промащувати майонезом, крім шарів цибулі і огірка
1-й шар: картопля
2-й шар: цибуля
3-й шар: половина курячого м'яса
4-й шар: мариновані огірки
5-й шар: що залишився куряче м'ясо
6-й шар: сир
7-й шар: яйця
Для прикраси печериці нарізати тонкими пластинками.Верхній шар салату добре змастити майонезом і прикрасити пластинками грибів, укладаючи у вигляді черепиці.Зробити верхівку «ананаса» з пір'я зеленої цибулі.

Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, цибулі

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Курячий суп із зеленим горошком
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Курчата, приготовані у виноградному соку
Пиріг з горіхами
Грибний "біфштекс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: