Салат з куркою: Голубий сир 80 г Майонез 60 г Сметана 60 мл Білий винний оцет 1 ч. л. Сухарі панірувальні 180 р Куряча грудка 500 г Гострий соус 2 ст. л. Майонез 1 ст. л. Салат-латук 500 г Помідори 2 шт. Зелений лук 2 шт. Розігріти духовку до 230 С. Змастити маленьку форму для запікання олією або побризкати антипригарним спреєм. Сирний соус: Змішати розкришений сир з легким майонезом, сметаною і оцтом, ретельно перемішати. Насипати на лист вощеного паперу сухарі. Змішати в мисці куряче філе з гострим соусом і майонезом. Обваляти курячі грудки (по одній) в сухарях і покласти в приготовану форму для запікання. Запікати 5-7 хвилин, до готовності курки. Нарізати куряче філе кубиками. Змішати в мисці нарізаний латук з помідорами і зеленою цибулею. Викласти салат на блюдо, полити сирним соусом і подавати з куркою.
|