Головна » Статті » Рецепти


Салат «Грибні пеньочки»: тертий картопля,куряче відварне філе,тертий маринов. огурц,маринов.опеньки,терті яйця.кожен шар промазати майонезом, зверху зелень і тертий жовток.
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Малосольні печериці: 1 кг. маленьких печериць1 л. холодної води1 ст. л. солі1 ст. л. цукру100 гр. яблучного оцту1/2 ст. рослинного масла4-5 шт. запашного перцю горошком2-3 шт. лаврового листа.Печериці промити проточною водою і дати стекти. Залити в каструлю холодну воду, додати сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Довести до кипіння і засипати гриби. Додати перець горошком і лавровий лист. На мінімальному вогні варити не менше 40 хвилин. Остудити і відправити в холодильник на добу.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі крильця в медово-соєвому соусі: 1 кг курячих крилець2 ст. л. меду4 ст. л. соєвого соусу2 ст ложки оливкової олії1 ч. л. гострого соусу Табаско1 ст. л. хорошого кетчупу або томатної пастисіль, спеції.Приготувати соус (змішати всі інгредієнти). Крильця помити, просушити і залити соусом. Дати постояти в маринаді не менше 2-х годин, можна залишити на ніч у холодильнику. Форму для випічки змастити маслом і викласти мариновані крильця. Випікати 30-40 хв при температурі 200 градусів.
Переглядів: 558
Рецепти | | Коментарі (0)

Крабові рафаелло: Російський сир 200 гКрабовий палички (заморожені) 4 штЧасник часточки 2 зуб.Майонез.Сир натерти на дрібній тертці, додати часник, видавлений через прес, змішати з майонезом. Крабові палички, натерти на дрібній тертці. З сирної маси, скачувати кульки і обвалювати в крабовою стружці.
Переглядів: 705
Рецепти | | Коментарі (0)

Олів'є «Новорічна казка»: 200 р копченої курки30 г листя зеленого салату2 варених картоплі2 солоних огірка2 жовтки1 відварна морква1 головка ріпчастої цибулімайонез.Для оформлення:кріпмаслини2 білкаварена морква.Способів приготування новорічного салату «Олів'є» безліч, і цей – один з них. При такому чудовому оформленні ніхто не дізнається цей звичний новорічний салат, поки його не спробує, він чудово прикрасить новорічний стіл. Нарізати кубиками всі інгредієнти, посолити, додати майонез і перемішати, викласти салат на блюдо у вигляді квадрата. Потерти на салат білки, оформити гілочками кропу, шматочками вареної моркви, скрученими в спіральки, колечками чорних маслин....
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Чорний ліс»: Для коржа:270 г борошна6 яєць2 ч. л. соди200 р масла,300 г цукру,6 ч. л. какао-порошку,Для крему:вершки 30% — 800гвишня заморожена — 500 рДля просочення:горілка розведена вишневим сиропом — 100 р. Збити яйця з цукром. Додати борошно, розпушувач, какао (просіяні через сито). Додати розтоплене масло. Все добре перемішати. Розділити тісто на дві частини. Випекти два коржі. Один тонкий інший стандартний. Коржі остудити і стандартний корж розрізати вздовж на дві частини. Так що б коржі були одного розміру. Просочити коржі горілкою з вишневим сиропом (тобто побризкати). Вершки...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

«Салат «Часникові кальмари з сиром»: 400 гр філе кальмара3 яйця4-5 зубчиків часникумайонезплавлений сироксільперецьцибуля порейзелень.Кальмари розморозити і зварити в окропі 1-2 хвилини. Плавлений сирок натерти на тертці. Яйця зварити круто і нарізати крупно. Цибуля порей і зелень нашаткувати. Все змішати, додати охолоджені кальмари і майонез, видавити часник. Перемішати, не забувши посолити і поперчити за смаком. Викладаємо в блюдо і ставимо на холод на годинку.
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

Рагу «7 овочів»: 1/2 кг м'якоті яловичини200 г яловичих кісток6 шт. невеликий картоплі2 невеликих цукіні1 маленький червоний болгарський перець3 середні цибулини1 велика морква3 невеликих помідора1 паличка черешкової селерисіль, чорний перець горошком,лавровий лист, сухий кріп і петрушкарослинна оліязелень кропу і петрушки. Кістки і м'ясо запекла в духовці при t 200* приблизно 25-30 хвилин. Цибуля порізала тонкими півкільцями і посмажила в казані на олії, потім додала до цибулі м'ясо (порізане на кілька великих шматочків) з кістками, залила окропом і гасила під кришкою 1 годину. Потім видалити з казана кістки,...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Жюльєн з куркою і грибами: грудка куряча-150 ггриби свіжі будь-100 гцибуля ріпчаста 50 гвершки 22% 100 млсир напівтвердий 100 гмасло для смаження 30 р.Курячу грудку нарізати тонкою соломкою і обсмажити. Окремо обсмажити гриби і цибулю, додати до обсмаженої грудці, налити в сковороду вершки і довести до кипіння. Потім перекласти в блюдо кокотниці, посипати тертим сиром і запекти при t180* близько 10 — 15 хвилин. Подають жульєн гарячим , як закуску.
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Зимовий сон»: філе Куряче 250 гАпельсин 2 штОгірок свіжий 1 штКапуста брокколіМайонез 50 р.Капусту брокколі розібрати на суцвіття. Окремо відрізати ніжки. У киплячу,добре підсолену воду спочатку кидаємо ніжки капусти — вони варяться 4 хв, потім суцвіття — вони будуть готові через 2 хвилини. Капусту виймаємо з окропу. Вона повинна охолонути. Огірки нарізаємо кубиками. Апельсин розрізаємо навпіл і виймаємо м'якоть. М'якоть нарізаємо кубиками. Частина суцвіть капусти і ніжки ріжемо подрібніше. Відварене і остигле філе курки нарізаємо. Всі нарізані продукти складаємо в глибоку ємність. У ємність додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо. Отриманою сумішшю фаршируємо підготовлені апельсини....
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 631-640 641-650 651-660 661-670 671-680 ... 4691-4700 4701-4708