Салат «Зимовий сон»: філе Куряче 250 г Апельсин 2 шт Огірок свіжий 1 шт Капуста брокколі Майонез 50 р. Капусту брокколі розібрати на суцвіття. Окремо відрізати ніжки. У киплячу,добре підсолену воду спочатку кидаємо ніжки капусти — вони варяться 4 хв, потім суцвіття — вони будуть готові через 2 хвилини. Капусту виймаємо з окропу. Вона повинна охолонути. Огірки нарізаємо кубиками. Апельсин розрізаємо навпіл і виймаємо м'якоть. М'якоть нарізаємо кубиками. Частина суцвіть капусти і ніжки ріжемо подрібніше. Відварене і остигле філе курки нарізаємо. Всі нарізані продукти складаємо в глибоку ємність. У ємність додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо. Отриманою сумішшю фаршируємо підготовлені апельсини. Готову страву прикрасьте суцвіттями брокколі і зеленню.
|