Головна » Статті » Рецепти

Рагу «7 овочів»
Рагу «7 овочів»:

1/2 кг м'якоті яловичини
200 г яловичих кісток
6 шт. невеликий картоплі
2 невеликих цукіні
1 маленький червоний болгарський перець
3 середні цибулини
1 велика морква
3 невеликих помідора
1 паличка черешкової селери
сіль, чорний перець горошком,
лавровий лист, сухий кріп і петрушка
рослинна олія
зелень кропу і петрушки.

Кістки і м'ясо запекла в духовці при t 200* приблизно 25-30 хвилин. Цибуля порізала тонкими півкільцями і посмажила в казані на олії, потім додала до цибулі м'ясо (порізане на кілька великих шматочків) з кістками, залила окропом і гасила під кришкою 1 годину. Потім видалити з казана кістки, додати порізану картоплю, 10 горошин перцю, посолити і гасила під кришкою 15 хвилин. Після цього додала порізані моркву і селеру. Ще через 10 хвилин додала цукіні (кружками), болгарський перець (соломкою), помідори (четвертинками), 2 лаврових аркуша, по 1 чайній ложці сухого кропу і петрушки. Все добре перемішала, выравняла на сіль і залишила гаситися ще 10-15 хвилин. Рагу подавала зі свіжою зеленню кропу і петрушки, можна ще сметани додати і часнику.

Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: Рагу, петрушки

Рекомендовані рецепти:

Листкова коса з капустою
"Торф'яної пиріг"
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Горіхово-яблучний кекс
Великодні паски
Цепеліни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: