Рагу «7 овочів»: 1/2 кг м'якоті яловичини 200 г яловичих кісток 6 шт. невеликий картоплі 2 невеликих цукіні 1 маленький червоний болгарський перець 3 середні цибулини 1 велика морква 3 невеликих помідора 1 паличка черешкової селери сіль, чорний перець горошком, лавровий лист, сухий кріп і петрушка рослинна олія зелень кропу і петрушки. Кістки і м'ясо запекла в духовці при t 200* приблизно 25-30 хвилин. Цибуля порізала тонкими півкільцями і посмажила в казані на олії, потім додала до цибулі м'ясо (порізане на кілька великих шматочків) з кістками, залила окропом і гасила під кришкою 1 годину. Потім видалити з казана кістки, додати порізану картоплю, 10 горошин перцю, посолити і гасила під кришкою 15 хвилин. Після цього додала порізані моркву і селеру. Ще через 10 хвилин додала цукіні (кружками), болгарський перець (соломкою), помідори (четвертинками), 2 лаврових аркуша, по 1 чайній ложці сухого кропу і петрушки. Все добре перемішала, выравняла на сіль і залишила гаситися ще 10-15 хвилин. Рагу подавала зі свіжою зеленню кропу і петрушки, можна ще сметани додати і часнику.
|