Головна » Статті » Рецепти

Малосольні печериці
Малосольні печериці:

1 кг. маленьких печериць
1 л. холодної води
1 ст. л. солі
1 ст. л. цукру
100 гр. яблучного оцту
1/2 ст. рослинного масла
4-5 шт. запашного перцю горошком
2-3 шт. лаврового листа.

Печериці промити проточною водою і дати стекти. Залити в каструлю холодну воду, додати сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Довести до кипіння і засипати гриби. Додати перець горошком і лавровий лист. На мінімальному вогні варити не менше 40 хвилин. Остудити і відправити в холодильник на добу.

Просмотров: 602
Категория: Рецепти |
| Теги: печериці, малосольні

Рекомендовані рецепти:

Булочки-рулетики до чаю
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Пиріг "Зебра"
Яблука, фаршировані салатом
Закритий лимонний пиріг
Круасани з шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: