Головна » Статті » Рецепти

Малосольні печериці
Малосольні печериці:

1 кг. маленьких печериць
1 л. холодної води
1 ст. л. солі
1 ст. л. цукру
100 гр. яблучного оцту
1/2 ст. рослинного масла
4-5 шт. запашного перцю горошком
2-3 шт. лаврового листа.

Печериці промити проточною водою і дати стекти. Залити в каструлю холодну воду, додати сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Довести до кипіння і засипати гриби. Додати перець горошком і лавровий лист. На мінімальному вогні варити не менше 40 хвилин. Остудити і відправити в холодильник на добу.

Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: печериці, малосольні

Рекомендовані рецепти:

Дуже смачний морквяний пиріг
Перець, фарширований по-французьки
Манник з сиром
Пиріжки з каррі з яловичини
Салат в гірчичній заливці
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: