Головна » Статті » Рецепти

Торт «Чорний ліс»
Торт «Чорний ліс»:

Для коржа:
270 г борошна
6 яєць
2 ч. л. соди
200 р масла,
300 г цукру,
6 ч. л. какао-порошку,
Для крему:
вершки 30% — 800г
вишня заморожена — 500 р
Для просочення:
горілка розведена вишневим сиропом — 100 р.

Збити яйця з цукром. Додати борошно, розпушувач, какао (просіяні через сито). Додати розтоплене масло. Все добре перемішати. Розділити тісто на дві частини. Випекти два коржі. Один тонкий інший стандартний. Коржі остудити і стандартний корж розрізати вздовж на дві частини. Так що б коржі були одного розміру. Просочити коржі горілкою з вишневим сиропом (тобто побризкати). Вершки збити з цукром. Залишити трохи вершків і кілька вишень для прикраси верху торта. З'єднати збиті вершки з вишнею. Промазати кожен корж кремом. Вершки нанести на верхній корж (можна з допомогою кондитерського мішка). Прикрасити торт вишнею і тертим шоколадом.

Просмотров: 612
Категория: Рецепти |
| Теги: коржі, вершки

Рекомендовані рецепти:

Сирні кексики
Рис з імбиром
Великодні паски
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Горіхово-яблучний кекс
Часникові рулетики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: