Головна » Статті » Рецепти

Жюльєн з куркою і грибами
Жюльєн з куркою і грибами:

грудка куряча-150 г
гриби свіжі будь-100 г
цибуля ріпчаста 50 г
вершки 22% 100 мл
сир напівтвердий 100 г
масло для смаження 30 р.

Курячу грудку нарізати тонкою соломкою і обсмажити. Окремо обсмажити гриби і цибулю, додати до обсмаженої грудці, налити в сковороду вершки і довести до кипіння. Потім перекласти в блюдо кокотниці, посипати тертим сиром і запекти при t180* близько 10 — 15 хвилин. Подають жульєн гарячим , як закуску.

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, жюльєн

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Лимонно-горіхові млинці
Суп з ковбасками та овочами
Курка з томатним рисом
Рублене тісто
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: