Головна » Статті » Рецепти

Салат «Хлопавка»
Салат «Хлопавка»:

Картопля 5-6 шт
Яйця 3 шт+5 шт для прикраси
Куряче філе 1 шт
Цибуля 1 шт
Гранат за смаком
Майонез
Сіль
Для прикраси:
Кріп
Морква 1 шт
Буряк 1 шт
Огірок.

На харчову плівку завтовшки в 1 см викласти відварену в мундирі, картопля і потертий на тертці, у вигляді прямокутника. Добре утрамбувати, посолити і змастити майонезом. Зверху,відступаючи від одного краю викласти порізане на дрібні шматочки відварне куряче філе і полити майонезом. Потім шар дрібно нарізаного лука. Наступний шар — потерті на дрібній тертці яйця і змастити майонезом. Зверху зерна граната. Акуратно згорнути в рулет і загорнути в один шар харчової плівки. Поставити в холодильник. Дістати, звільнити від плівки, укласти швом вниз на блюдо і змастити з усіх боків майонезом. Залишилися яйця розділити білки від жовтків. Білки потерти на тертці половину залити соком буряка для фарбування в рожевий колір. Дати постояти 15 хвилин і відкинути на сито, щоб стекла рідина. Іншою половиною білків присипати боки хлопавки. Забарвленим білком з обох сторін хлопавки викласти смужки навскіс. Потім присипати натертим на тертці огірком у вигляді двох смужок. Потім 2 смужки потертого на терці жовтка. Такі смужки дрібно порізаної зелені. І по середині пофарбований потертий білок.

Просмотров: 392
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом, тертці

Рекомендовані рецепти:

Банановий кекс з маком
Болгарський картопляний салат
Шоколадно-горіхове праліне
Шоколадний пломбір
Салат "Дубочек"
Екзотична яловичина
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: