Головна » Статті » Рецепти

Пікантні печериці
Пікантні печериці:

500 гр. печериця
2-3 зубчики часнику
2 ч. л. без верху сухого розмарину
1 стручок червоного гострого перцю (за бажанням)
оливкова олія
бальзамічний оцет
дрібно рубана петрушка
сіль, перець.

Печериці почистити щіточкою або м'якою серветкою. Якщо гриби великі, то краще розрізати на 2 чи 4 частини. Часник нарізати тонкими пластинами. У сковороді добре розігріти оливкову олію. Додати часник, розмарин і обсмажити їх протягом 30 секунд. Викласти туди ж гриби, посолити (якщо печериці коричневі, то краще солити їх в кінці) і смажити їх, постійно помішуючи, протягом 5-7 хвилин. Смажити до того моменту, поки гриби не почнуть виділяти рідину. Прибираємо гриби з вогню, перекладаємо в маленьку каструлю або іншу ємність. Додаємо дрібно нарізаний перець чилі, петрушку і трохи бальзамічного оцту за смаком. Остудити і можна подавати до столу.

Просмотров: 404
Категория: Рецепти |
| Теги: гриби, печериці

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Сирний пиріг з полуницею
Грінки з беконом та помідорами
Цукерки, бараночки
Заварний торт з ягодами
Домашній кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: