Закуска «Сніговики»: варений рис приблизно півсклянки, кукурудза 380г (1банка), яйця 3шт., крабові палички 1 пачка, відварна морква 1-2шт., цибулю, сіль, майонез, кокосова стружка (або сир) за смаком. Взяти 3 яйця, зварити їх круто і остудити. Цибулю необхідно порізати кільцями і добре замаринувати в спеціальному розчині(20 хвилин). Маринад можна приготувати з оцту, води і цукру. Тепер очищені яйця, промаринований цибулю, крабові палички, рис і кукурудзу потрібно пропустити через м'ясорубку. Потім додайте майонез і добре перемішайте (майонез повинен бути жирним, інакше отримана маса буде розвалюватися). Способи оформлення закуски різні. Найлегший — скатати звичайні рівні кульки і обваляти їх в кокосовій стружці або тертому сирі. Можна оформити закуску у вигляді сніговика, а можна підключити свою фантазію. Для оформлення закуски у вигляді Сніговика : з отриманої маси зробіть 3 кульки: один — великий, інший — по-менше, і третій — найменший. Обваляйте ці кульки в кокосовій стружці ( замість неї можна використовувати все що завгодно, в залежності від вашого смаку, наприклад, сир). Зваріть морквину і виріжте її у вигляді відра – це буде шапка сніговиків. А чорні очі сніговиків можна зробити за допомогою чорної ікри або маслин, розрізані за розміром і формою.
|