Тріска запечена у фользі: Тріска 4 шт (філе морожене) Цукіні 300 гр (нарізане на колечка) Сир Броше 250 гр (натертий) Цибуля 2 столові ложки (нарізаний) Петрушка 2 столові ложки (нарізана) Часник 1 шт (1 натертий зубчик) Сіль. Соковите рибне філе, запечене у фользі з цукіні, часником, сиром і зеленню. Порції риби посолити і покласти на кожну шматок фольги. Зверху на рибу покласти кільця цукіні, а потім сир змішати з часником і зеленню петрушки. Порції загорнути у фольгу, викласти на лист для випічки і поставити на 20 хвилин у гарячу духовку. Запечену рибу викласти на тарілки, як гарнір підходить варену картоплю або овочевий салат.
|