Головна » Статті » Рецепти

Тріска запечена у фользі
Тріска запечена у фользі:

Тріска 4 шт (філе морожене)
Цукіні 300 гр (нарізане на колечка)
Сир Броше 250 гр (натертий)
Цибуля 2 столові ложки (нарізаний)
Петрушка 2 столові ложки (нарізана)
Часник 1 шт (1 натертий зубчик)
Сіль.
Соковите рибне філе, запечене у фользі з цукіні, часником, сиром і зеленню.

Порції риби посолити і покласти на кожну шматок фольги. Зверху на рибу покласти кільця цукіні, а потім сир змішати з часником і зеленню петрушки. Порції загорнути у фольгу, викласти на лист для випічки і поставити на 20 хвилин у гарячу духовку. Запечену рибу викласти на тарілки, як гарнір підходить варену картоплю або овочевий салат.

Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: фользі, тріска

Рекомендовані рецепти:

Рулет з мовою і сиром
"Медова" свинина з імбиром
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Цибулевий джем
Фруктовий салат з куркою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: