Листковий салат «Перлина»: 200 г слабосоленої сьомги 40-50 г оливок 60 г сиру 5 яєць 1 апельсин 1-2 ст. л червоної ікри майонез сіль перець зелена цибуля. Зварити яйця круто, відокремити білки від жовтків і натерти на середній терці. Сьомгу нарізаємо маленькими скибочками. Апельсин почистити від шкірки і волокон і порізати м'якоть кубиками. Сир натираємо на дрібній тертці. Оливки нарізати кільцями. Салат викладаємо шарами. Перший шар половина білків, змішаних з майонезом. Далі викладаємо жовтки, солимо, перчимо за смаком і трошки промазуємо майонезом. Третім шаром викладаємо половину сьомги і промазуємо майонезом. Потім оливки і решту сьомги. Потім викладаємо сир і трохи майонезу. Наступним шаром кладемо апельсини, а поверх білки, що залишилися змішані з майонезом. Прикрашаємо Салат ікрою і оливками, а в центр кладемо половинку перепелиного яйця. Готовий салат «Перлина» прибираємо в холодильник, попередньо загорнувши харчовою плівкою, і даємо настоятися кілька годин.
|