Головна » Статті » Рецепти

Листковий салат «Перлина»
Листковий салат «Перлина»:

200 г слабосоленої сьомги
40-50 г оливок
60 г сиру
5 яєць
1 апельсин
1-2 ст. л червоної ікри
майонез
сіль
перець
зелена цибуля.

Зварити яйця круто, відокремити білки від жовтків і натерти на середній терці. Сьомгу нарізаємо маленькими скибочками. Апельсин почистити від шкірки і волокон і порізати м'якоть кубиками. Сир натираємо на дрібній тертці. Оливки нарізати кільцями. Салат викладаємо шарами. Перший шар половина білків,
змішаних з майонезом. Далі викладаємо жовтки, солимо, перчимо за смаком і трошки промазуємо майонезом. Третім шаром викладаємо половину сьомги і промазуємо майонезом. Потім оливки і решту сьомги. Потім викладаємо сир і трохи майонезу. Наступним шаром кладемо апельсини, а поверх білки, що залишилися змішані з майонезом. Прикрашаємо Салат ікрою і оливками, а в центр кладемо половинку перепелиного яйця. Готовий салат «Перлина» прибираємо в холодильник, попередньо загорнувши харчовою плівкою, і даємо настоятися кілька годин.

Просмотров: 430
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом, салат

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Закуска з курячого філе
Пиріг з сиром та вишнями
Тортик "На графських руїнах"
Закусочний торт "Полянка"
Фризийский цукровий хліб
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: