Головна » Статті » Рецепти

Фарширована курка без кісток
Фарширована курка без кісток:

1 курка
1 / 2 ст. рису
300 г фаршу
1 цибулина
1 банка грибів
2 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. майонезу
сіль, перець, спеції для курки, за смаком.

Обробити курку, видалите неї каркас. Від грудки відріжте невеликі шматочки м'яса і покладіть їх в місцях з'єднання ніжок з грудною кліткою, де залишається тільки шкіра. Посоліть, поперчіть і посипте спеціями. Залиште курку на час, а поки що займіться начинкою. Відваріть рис. Подрібніть цибулю і обсмажте на рослинному маслі. Коли цибуля стане золотистою, додати до нього гриби, слив з них воду. Перемішайте. Змішайте рис, цибулю з грибами і фарш. Посоліть і поперчіть. Начиніть курку фаршем, скріпіть краю дерев'яними шпажками. Обмажте курку майонезом, покладіть на пергамент і поставте в духовку запікатися при 180°С 1,5-2 години або до рум'яної скоринки.

Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: курку, покладіть

Рекомендовані рецепти:

Морквяний кекс з горіхами
Торт "Медовик"
Макові тістечка
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Персиковий торт-суфле
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: