Дуже смачний салат з хрусткою капустою: Капуста 0,25 шт. 1 шт. Фенхель 2 шт. Яблука Куряча печінка 300 г Рослинне масло за смаком Смородина червона 2 ст. л Оливкова олія-6 ст. л Оцет 6% 2 ст. л Цукор-пісок-1 ст. л Сіль за смаком Перець мелений за смаком. Змішайте оливкова олія, оцет, цукор, сіль і перець і інтенсивно змішайте віночком. Відставте в сторону. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою, фенхель натріть на тертці тонкими пластинками (зелень збережете, якщо є). Яблуко наріжте тонкою соломкою і змішайте з фенхелем і капустою. Курячу печінку зачистити від згустків крові, промийте і обсушіть серветкою. Крупно поріжте і обсмажте на сильно розігрітій сковороді на рослинному маслі невеликими порціями 5-7 хвилин. Наприкінці посоліть, поперчіть і зніміть з вогню. Заправте салат, перемішайте і розкладіть по тарілках разом з шматочками обсмаженої печінки. Прикрасьте зеленню фенхеля і смородиною.
|