Головна » Статті » Рецепти

Дуже смачний салат з хрусткою капустою
Дуже смачний салат з хрусткою капустою:

Капуста 0,25 шт.
1 шт. Фенхель
2 шт. Яблука
Куряча печінка 300 г
Рослинне масло за смаком
Смородина червона 2 ст. л
Оливкова олія-6 ст. л
Оцет 6% 2 ст. л
Цукор-пісок-1 ст. л
Сіль за смаком
Перець мелений за смаком.

Змішайте оливкова олія, оцет, цукор, сіль і перець і інтенсивно змішайте віночком. Відставте в сторону. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою, фенхель натріть на тертці тонкими пластинками (зелень збережете, якщо є). Яблуко наріжте тонкою соломкою і змішайте з фенхелем і капустою. Курячу печінку зачистити від згустків крові, промийте і обсушіть серветкою. Крупно поріжте і обсмажте на сильно розігрітій сковороді на рослинному маслі невеликими порціями 5-7 хвилин. Наприкінці посоліть, поперчіть і зніміть з вогню. Заправте салат, перемішайте і розкладіть по тарілках разом з шматочками обсмаженої печінки. Прикрасьте зеленню фенхеля і смородиною.

Просмотров: 360
Категория: Рецепти |
| Теги: змішайте, капустою

Рекомендовані рецепти:

М'яке гарбузове печиво
Мафіни з шоколадом
Смачні пончики
Закусочні рибні кульки
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Великодні паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: