Головна » Статті » Рецепти

Рецепт смачних домашніх голубців
Рецепт смачних домашніх голубців:

Капуста білокачанна 500 гр.
Свинина (жирну)150 гр.
Яловичина 150 гр.
Рис 1/3 ст.
Сіль
Цукор
Перець чорний мелений
Томатна паста 3 ст. л. або помідори 5-6 шт.
Морква 1 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Перець горошком 5-7 шт.
Лавровий лист 2 шт.
Вершкове масло 60 гр.

Капусту вимити, видалити у неї качан і покласти в каструлю з окропом. Варити капусту до тих пір, поки верхні листя не будуть добре відділятися (близько 10 хвилин). Відокремилися листя дістати з окропу. Якщо ж ви робите голубці з молодої капусти, то варити її потрібно не більше 2-3 хвилин. Через м'ясорубку пропустити м'ясо, цибулю. В отриманий фарш додати сіль, перець, рис. Все ретельно перемішати. У фарш додати 3 ст. л. води. У капустяного листа зрізати товсту жилку (від кочережки), викласти трохи фаршу, капустяний лист загорнути конвертиком. Отримані голубці викласти в каструльку.
Приготувати соус: на вершковому маслі обсмажити дрібно рубаний лук і потерту на крупній тертці моркву, додати томатну пасту, сіль, трохи цукру, перець горошком, лавровий лист, вода ст. Соус довести до кипіння. Отриманим соусом зверху залити голубці, накрити каструлю кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 40-50 хвилин в залежності від розміру голубців і якості капусти.

Просмотров: 355
Категория: Рецепти |
| Теги: голубці, лист

Рекомендовані рецепти:

М'яке гарбузове печиво
Фруктові пончики
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Тарт з шоколадним мусом
Домашні чебуреки
Печиво з фундука
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: