Головна » Статті » Рецепти

Варене сало
Варене сало:

1 кг сало з проріззю
3 ст. л. солі
1,5 л. води
4 шт. чорного перцю горошком
чорний мелений перець
4 зубчики часнику
цибулиння
3 лаврових листочка.

Сало добре натерти сіллю. На м'яку сторону розкласти дрібно рубаний часник. Злегка посипати меленим чорним перцем. Загорнути шкіркою вгору і щільно зв'язати ниткою. Налити в каструлю води, насипати солі, чорний перець горошком, лавровий лист, лушпиння цибулі. Коли вода закипить — витягнути лушпиння. Покласти сало у воду і, коли воно закипить, зменшити вогонь. Варити до готовності близько 1 години, в залежності від величини шматка. Прибрати каструлю з вогню і залишити до повного охолодження. Дістати сало з розсолу, обсушити, прибрати нитка, за бажанням натерти перцем або іншими спеціями. Загорнути у фольгу або пергаментний папір і поставити в холодильник. Через годину можна приступати до пробі.

Просмотров: 408
Категория: Рецепти |
| Теги: сало, каструлю

Рекомендовані рецепти:

Горіхові трубочки
Гулаб-джамун
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Розсипчастий пиріг з курагою
Печінковий салат з буряком
Сирні булочки-кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: