Головна » Статті » Рецепти

Торт «Сніговик»
Торт «Сніговик»:

Для тіста:
Яйце куряче 3 штуки
Масло вершкове 150 грам
Цукор 1 склянку
Борошно пшеничне 3 склянки
Сода 1/2 чайної ложки
Ванільний цукор 1 пакетик
Сіль 1/2 чайної ложки
Кокосова стружка 2 пакета
Для крему:
Сметана, жирна 500 грам
Цукор 1 стакан.

Яйця збити з цукром в піну. Масло розтопити, остудити, додати до яєць, перемішати. У тісто додати ванільний цукор, соду, сіль і борошно. Замісити тісто. Вилити його в приготовану форму і випікати в духовці, нагрітій до 180 градусів 30-40 хвилин. Охолодити і розрізати на шматочки — 4 на 4 сантиметри.
Приготувати крем: сметану збити з цукром. Крем повинен бути солодким. Якщо сметана дуже кисла, то необхідно додати цукру. Кожен шматочок торта вмочати в крем і викладати на піднос з формі сніговика. Посипати сніговика кокосовою стружкою, прикрасити родзинками і морквою.
Торт сніговик готовий.

Просмотров: 672
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, торт

Рекомендовані рецепти:

Закуска з брокколі і шпрот
Млинці по-шведськи
М'ясну печеню "Загадка Сфінкса"
Печиво з лимоном і маком
Бутерброд пікантний (рецепт)
Салат "Човен кохання"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: