Торт «Сніговик»: Для тіста: Яйце куряче 3 штуки Масло вершкове 150 грам Цукор 1 склянку Борошно пшеничне 3 склянки Сода 1/2 чайної ложки Ванільний цукор 1 пакетик Сіль 1/2 чайної ложки Кокосова стружка 2 пакета Для крему: Сметана, жирна 500 грам Цукор 1 стакан. Яйця збити з цукром в піну. Масло розтопити, остудити, додати до яєць, перемішати. У тісто додати ванільний цукор, соду, сіль і борошно. Замісити тісто. Вилити його в приготовану форму і випікати в духовці, нагрітій до 180 градусів 30-40 хвилин. Охолодити і розрізати на шматочки — 4 на 4 сантиметри. Приготувати крем: сметану збити з цукром. Крем повинен бути солодким. Якщо сметана дуже кисла, то необхідно додати цукру. Кожен шматочок торта вмочати в крем і викладати на піднос з формі сніговика. Посипати сніговика кокосовою стружкою, прикрасити родзинками і морквою. Торт сніговик готовий.
|