Салат «Сніговик»: 450 г курячого філе 3 картоплі 3 — 4 яйця 250 г маринованих грибів огірки майонез Для прикраси: моркву маслин. У підсоленій воді відваріть курячого філе, а потім остудіть і наріжте дрібними кубиками. Промийте картоплю і відваріть, підсолюємо воду після закипання. Готову картоплю, остудіть, очистіть і наріжте дрібними кубиками. У підсоленій воді відваріть яйця, а потім остудіть під холодною водою, очистіть і відокремте білки від жовтків. Натріть білки на дрібну тертку, а жовтки нам не знадобляться. Дрібно наріжте маринованих грибів. Салат викладається на блюдо шарами, кожен з яких промащується майонезом, крім білків. Спочатку викладіть гриби, потім огірки, картоплю і білки. Для прикраси відваріть моркву і зробіть з неї щоки, рот і ніс сніговика. Очі і вії зробіть з маслин. Дайте салату просочитися перед подачею на стіл.
|