Новорічні бутерброди «Ялиночки»: 4 шматочки батона 1 шт. копченого курячого стегенця 200 гр. твердого сиру 50 гр. волоських горіхів 2 ст. л. майонезу кріп. Батон нарізати будь-якої форми, можна кружальцями, зірочками і т. д., підсушити в тостері або на сухій сковорідці. М'ясо окосту, зелень, горіхи подрібнити в блендері, додати майонез і ретельно перемішати. Сир нарізати товщиною до 0, 7 мл. розміром 3 на 4 см. і вирізати ялинок на ніжках, залишки натерти окремо на тертці. Батон змастити приготовленої масою, посипати тертим сиром. Готові ялинки змастити майонезом, обваляти в зелені кропу і вставити у сир з масою.
|