Салат «Новорічні свічки»: 3 картоплі(відварити,натерти на крупній тертці) 2 моркви(відварити,натерти на крупній тертці) 2 варених яйця(дрібно покришити,трохи білка відкласти для свічок) 500г. броколі (відварити,але не переварити!,розділити на суцвіття) Для соусу(промазки): варена шинка або м'ясо,пара маринованих огірочків, цибулю і майонез. Шинку або м'ясо ріжемо дрібною соломкою,огірочки і цибулю дрібно, все перемішуємо, солимо, перчимо по смаку і заправляємо майонезом. А так же : кріп або петрушка, 4 пластику сиру, червона паприка, зерна граната. Викладаємо салат шарами,залишаючи чотири круглих отвори для «свічок», промазуючи соусом, крім останнього. 1 - картопля 2 - морква 3 - яйця 4 - брокколі. Коригуємо кропом або петрушкою і ставимо в отвори «свічки», для цього згорнути трубочкою платівки сиру,змастити майонезом і присипати тертим білком,для «полум'я» свічки взяти червоний болгарський перець,для «бус»- зерна граната.
|