Головна » Статті » Рецепти

Салат «Леді»
Салат «Леді»:

300 г курячого філе
150 г огірків
150 г консервованого горошку (12 банки)
150 г сметани
пучок кропу
сіль.

Куряче філе відварити протягом 20 хвилин з моменту закипання. Остудити.Огірки порізати середніми кубиками. Кріп дрібно порізати. Куряче філе порізати
середніми кубиками. Скласти в салатник філе, огірки, кріп, горошок. Додати сметану, посолити, перемішати.

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: куряче, філе

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Великодні паски
Ажурні млинці
Вишневий штрудель з сиром
Ладду - східне ласощі з нуту
Творожник "Далматинець"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: