Головна » Статті » Рецепти


Салат "Лісовик": куряче філе 1шт.,цибуля ріпчаста 2 шт.,печериці 400 г,яйця 2 шт.,сир твердий 100 г,нечищене волоські горіхи 0,5 склянки,майонез за смаком,сіль, перець за смаком,маслини для прикраси.Курячу грудку відварити, порізати на шматочки. Цибулю і печериці порізати і обсмажити на сковорідці по-окремо. Яйця і сир потерти на крупній тертці. Далі додати горіхи, майонезом і все добре перемішати. В середині плоского блюда поставити пляшечку або склянку, викласти навколо салат і трохи придавити ложкою, щоб не розсипався. Вийняти пляшечку або склянку і прикрасити салат зеленню і маслинами.
Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт-салат: трохи більше половини склянки рису (відварити)200 г крабових паличок (дрібно порізати)1 б. консервованої кукурудзи5 яєць (дрібно порізати)1 цибулина (дрібно порізати)майонез.Отлложим трохи кукурудзи для прикраси. А трояндочки зроблені з шкірки помідори. Перший шар — 1/3 частина рису (або менше), майонез. Кожен шар добре приминаем, утрамбовуємо ложкою! Потім половина яєць, майонез. Половина крабових паличок, майонез. Всю кукурудзу, майонез. Потім ще 1/3 частина рису, майонез. Залишилися крабові палички, майонез. Весь цибулю, майонез. Залишилися яйця, майонез. Залишився рис. Зверху ставимо страву, на якому буде лежати наш салат. І перевертаємо. Чашку акуратно знімаємо. Чим щільніше ми приминали шари,...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Мухомор»: яйця 3 шт.;шинка 120 гр.;сир 100 гр.;15 шт. помідори черрі;1-2 шт. огірок;майонез 1-2 ст. л.;зелень для прикраси.Варені яйця і сир натремо на дрібній тертці. Шинку нарізаємо дрібними кубиками, розміром приблизно 5 на 5 міліметрів. У глибокій чашці змішуємо яйця, сир, шинку і 2 столових ложки майонезу. Помідори черрі ріжемо навпіл. Огірок нарізаємо кільцями товщиною по пів сантиметра. Всі компоненти закуски готові, залишилося зібрати їх в оригінальну композицію. На плоске блюдо викладаємо січену зелень, яка буде служити галявиною для мухоморчиков. Зелень підійде абсолютно будь-яка, яка буде у вас під рукою: цибуля, кріп,...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Смакота»: 200 гр. свіжих печериць150 гр. копченого курячого м'яса80 гр. корейської моркви80 гр. чорносливу150 гр. свіжих огірків150 мл майонезурослинна оліяперець, сіль, зелень.Цей салат викладається шарами в спеціальній формі, ну а якщо її немає, то можна вирізати циліндр із звичайної жерстяної банки або пластикової пляшки. Беремо плоске блюдо і ставимо на нього форму, яку потрібно змастити рослинним маслом, щоб можна було легше зняти. На дно форми викласти перший шар – нарізане шматочками куряче м'ясо, промазати майонезом. Другий шар, подрібнений чорнослив, так само змастити майонезом. І так викладаємо всі шари по черзі —...
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Мова в тунцовому соусі: Яловичий або телячий язик вагою 0,8 – 1,2 кгДля соусу:2 жовтки250 мл соняшникової олії1 банка тунця в олії (170 г, без масла 120 г)2 ст. л. дрібних каперсів4-5 філе анчоусівСіль і перецьВинний оцет (7%).Мова залити холодною водою і відварити як зазвичай, з корінням і прянощами, до м'якості. Гарячим очистити від шкіри під струменем холодної води і остудити в бульйоні, в якому він варився. З жовтків і масла зробити майонез. Тунець пюрировать з анчоусами і половиною каперсів до гладкості, додавши пару ложок бульйону. Змішати тунцовое пюре з майонезом,...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Червона шапочка»: цибуля (дрібно порізати кубиками і обдати окропом)картоплю (кубиками)куряча грудка (бажано копчену або гриль)волоські горіхи (дрібно натерти на тертці або подрібнити в блендері)морква (варена, порізати кубиками)яйце (розім'яти або потерти на крупній тертці)сир.Кожен шар змащуємо майонезом, але не товстим шаром.Зверху покласти зерна граната.Бажано дати салату постояти хоча б годинку, що просочився майонез.Виходить дуже смачно.
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний салат в кульках: Стакан відвареного рису,Банку консерв. рибки,Яйця вар. 3 шт.Майонез 3 стіл. ложки.Пучок кропу,Сира морква 1 шт.Рис+риба+білки+майонез, сіль, перець. Все перемішати.Моркву натерти на дрібній тертці.Жовтки теж натерти.Салатик розділити на кульки, обваляти в зелені, жовтках і натертої моркви.
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

«Конячка» з курки з овочами і яйцями: 500 р курячих грудки10 варених яєць10 крупний картоплю3 відварних моркви середнього розміру3 маслини2 червоних цибулинилистя салатукучерява петрушка300г майонезу або густої сметани зі спеціями.Як приготувати новорічний салат конячка з курки і яєць. 2 моркви потерти на середній тертці, так само потерти картоплю. Дрібно нарізати куряче філе, обсмажити з мінімумом масла до готовності, остудити, подрібнити. Відокремити білки яєць від жовтків, половину 1 білка відкласти для оформлення очі, інші білки і все жовтки потерти на дрібній тертці в окремі ємності. Дрібно порізати цибулю, залити окропом на 5...
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Гран-прі»: 3 курячі грудки,100 г сиру твердих сортів,400 г пекінської капусти,гранат,насіння кунжуту,оливкова олія,сіль і бальзамічний оцет,листя салату для прикраси.Візьміть курячі грудки, промийте їх у холодній воді, потім трохи обсушити, посоліть і обсмажте під кришкою на оливковій олії. Курка повинна покритися золотистою скоринкою. Коли вона охолоне, наріжте її кубиками. Потім промийте пекінську капусту і наріжте її. Сир потріть на дрібній тертці. Шматочки курки змішайте з капустою, зверху посипте сиром,кунжутним насінням і зернами граната, заправте оливковою олією і бальзамічним оцтом. Салат готовий.
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат зі сливами: 1 велику зливу1 варене яйце,маленька луковичка,відварне м'ясо 60 грам,1 невеликий помідор,зелень ,майонез.Все порізати кубиками,посолити,заправити майонезом. Прикрасити салат з трояндою сливи.
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 601-610 611-620 621-630 631-640 641-650 ... 4691-4700 4701-4708