Торт-салат: трохи більше половини склянки рису (відварити) 200 г крабових паличок (дрібно порізати) 1 б. консервованої кукурудзи 5 яєць (дрібно порізати) 1 цибулина (дрібно порізати) майонез. Отлложим трохи кукурудзи для прикраси. А трояндочки зроблені з шкірки помідори. Перший шар — 1/3 частина рису (або менше), майонез. Кожен шар добре приминаем, утрамбовуємо ложкою! Потім половина яєць, майонез. Половина крабових паличок, майонез. Всю кукурудзу, майонез. Потім ще 1/3 частина рису, майонез. Залишилися крабові палички, майонез. Весь цибулю, майонез. Залишилися яйця, майонез. Залишився рис. Зверху ставимо страву, на якому буде лежати наш салат. І перевертаємо. Чашку акуратно знімаємо. Чим щільніше ми приминали шари, тим стійкіше буде тортик-салат. Прикрашаємо кукурудзою, «трояндочками» і зеленню.
|