Головна » Статті » Рецепти

Мова в тунцовому соусі
Мова в тунцовому соусі:

Яловичий або телячий язик вагою 0,8 – 1,2 кг
Для соусу:
2 жовтки
250 мл соняшникової олії
1 банка тунця в олії (170 г, без масла 120 г)
2 ст. л. дрібних каперсів
4-5 філе анчоусів
Сіль і перець
Винний оцет (7%).

Мова залити холодною водою і відварити як зазвичай, з корінням і прянощами, до м'якості. Гарячим очистити від шкіри під струменем холодної води і остудити в бульйоні, в якому він варився. З жовтків і масла зробити майонез. Тунець пюрировать з анчоусами і половиною каперсів до гладкості, додавши пару ложок бульйону. Змішати тунцовое пюре з майонезом, заправити сіллю, перцем і оцтом. Язик вийняти уз бульйону, обсушити, нарізати скибочками завтовшки 0,5 см, викласти внахлест на блюдо, полити соусом, зверху посипати рештою каперсами. Подати з скибочками лимона.

Просмотров: 412
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочками, мова

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Горіхово-яблучний кекс
Тортик "На графських руїнах"
Пиріг з сиром
Повітряні сирники
Цукерки "Вишневий мармелад"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: