Головна » Статті » Рецепти

Салат «Гран-прі»
Салат «Гран-прі»:

3 курячі грудки,
100 г сиру твердих сортів,
400 г пекінської капусти,
гранат,
насіння кунжуту,
оливкова олія,
сіль і бальзамічний оцет,
листя салату для прикраси.

Візьміть курячі грудки, промийте їх у холодній воді, потім трохи обсушити, посоліть і обсмажте під кришкою на оливковій олії. Курка повинна покритися золотистою скоринкою. Коли вона охолоне, наріжте її кубиками. Потім промийте пекінську капусту і наріжте її. Сир потріть на дрібній тертці. Шматочки курки змішайте з капустою, зверху посипте сиром,кунжутним насінням і зернами граната, заправте оливковою олією і бальзамічним оцтом. Салат готовий.

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, промийте

Рекомендовані рецепти:

Оладки з чорницею
Куряче суфле "Ніжність"
Яблучні сирники
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Сирна запіканка з родзинками
Полуничний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: