Головна » Статті » Рецепти

САЛАТ «ЧЕБУРАШКА»
САЛАТ «ЧЕБУРАШКА»:

куряче філе 300-400 гр,
огірок 1-2 шт,
1 морква,
2 невеликі цибулини,
банку маринованих грибів,
1 яйце,
твердий сир,
волоські горіхи,
майонез,
зелена цибуля
маслини для прикраси.

Моркву натерти на тертці, а потім протушкувати на сковорідці з невеликою додавання води. Ріжемо філе, огірки, гриби, цибулю і все перемішуємо.
Додаємо в суміш частину моркви (частину залишаємо для мордочки і грудки), від яйця відрізаємо трохи білка для очей, а решта ріжемо в салат. Все змішуємо з майонезом і викладаємо на блюдо у формі Чебурашки.
Посипаємо його тертим сиром. Потім робимо майонезну сіточку і приступаємо до оформлення. З моркви викладаємо мордочку і грудку (робота копітка, вимагає терпіння, якщо звичайно хочеться,щоб було акуратно), а потім дрібно подрібнюємо волоський горіх (зробити це можна в блендері) і починаємо обсипати по всій формі нашої тваринки, навколо мордочки і грудки. Коли це зробили — з білка вирізаємо оченята, укладаємо на потрібне місце, зверху маслину порізану навпіл (біла частина повинна бути трохи більше). У центр маслинки маленьку крапельку майонезу, носик , брови і нігтики теж робимо з маслин, а ротик з маленького шматочка помідора. Щоб загальна картинка вийшла веселіше, нарізаємо зелену цибулю і робимо травичку, встановлюємо на неї опеньки.

Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: робимо, салат

Рекомендовані рецепти:

Фризийский цукровий хліб
Цибулевий джем
Картопляний салат з беконом та помідорами
Калиссоны - французькі ласощі
Сочні з сиром
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: