Головна » Статті » Рецепти

Яйця в «укритті»
Яйця в «укритті»:

0.5 кг фаршу
5 варених яєць
1 сире яйце
1 велика картоплина
1 велика цибулина
3 зубчики часнику
3-4 скибочки копченого бекону
сіль, перець, паприка.

Готуємо фарш: для цього в м'ясо трьом цибулю, картоплю і часник. Додаємо яйце, дрібно нарізаний бекон, сіль,перець і паприку. Ретельно перемішуємо. Беремо шматочок готового фаршу, розрівнюємо його і кладемо в середину варене очищене яйце. Піднімаємо краю м'ясної коржі так, щоб яйце виявилося всередині. Виходить кулька. Печете 30 хвилин в духовці при температурі 180 С.

Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, яйце

Рекомендовані рецепти:

М'ятний шоколадний чай (рецепт)
Рис з помідорами та базиліком
Угорський пиріг до чаю
Канадський медовий торт
Помідорний омлет з беконом
Пудинг з фініками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: