Головна » Статті » Рецепти

«Грецький салат»
«Грецький салат»:

500 г помідорів
350 г червоного болгарського перцю
400 г огірків
200 г бринзи (або сиру Фета)
150 г маслин (без кісточок)
Салат листовий, для прикраси.
Соус:
5 ст. л. оливкової або соняшникової олії
2 ст. л. лимонного соку
сіль
перець.

Все крупно нарізаємо, приблизно на 5 мм більше маслин. Складаємо овочі. Сир, соус і маслини додаємо в останній момент. Перемішуємо і знову викладаємо зверху трохи сиру і маслин.

Просмотров: 404
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, маслин

Рекомендовані рецепти:

Млинці з бананом
Заливна шинка
Омлет з сиром
Калиссоны - французькі ласощі
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: