Головна » Статті » Рецепти

Салат «Грибна підкова»
Салат «Грибна підкова»:

Печериці 400 г
Морква 200 г
Яйця 4 шт.
Твердий сир 100 г
Майонез 100 г
Буряк 100 р
Приправи.

Помити гриби, нарізати їх тонкими пластинками, після чого обсмажити на рослинному маслі. Поперчити. Відварити яйця і натерти їх на дрібній тертці.
Відварити моркву і буряк. Натерти їх на крупній тертці. Сир натерти на дрібній тертці. Пора викладати шари. Спочатку треба покласти половину грибів, потім — сир, буряк, яйця, моркву, а потім знову гриби. Можна використовувати склянку, поставивши його по центру страви, щоб форма вийшла рівною. Шари бажано змащувати майонезом. Щоб салат не вийшов занадто жирним, варто малювати майонезом тоненьку сіточку — цього буде достатньо.

Просмотров: 379
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, натерти

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Карамельний"
Пиріг з сиром
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Полуниця у вершках
Закусочні рибні кульки
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: