Салат «Грибна підкова»: Печериці 400 г Морква 200 г Яйця 4 шт. Твердий сир 100 г Майонез 100 г Буряк 100 р Приправи. Помити гриби, нарізати їх тонкими пластинками, після чого обсмажити на рослинному маслі. Поперчити. Відварити яйця і натерти їх на дрібній тертці. Відварити моркву і буряк. Натерти їх на крупній тертці. Сир натерти на дрібній тертці. Пора викладати шари. Спочатку треба покласти половину грибів, потім — сир, буряк, яйця, моркву, а потім знову гриби. Можна використовувати склянку, поставивши його по центру страви, щоб форма вийшла рівною. Шари бажано змащувати майонезом. Щоб салат не вийшов занадто жирним, варто малювати майонезом тоненьку сіточку — цього буде достатньо.
|