Головна » Статті » Рецепти

Печиво «Вушка»
Печиво «Вушка»:

Борошно 1,5 склянки
Вершкове масло 250 гр.
Молоко 60 мл
Цукор ст.
Яйця 2 шт.
Сіль ч. л.

Яйця збити з молоком і сіллю. Розм'якшене масло збити з цукром. З'єднати і збити яєчні і масляну масу. Поступово ввести просіяне борошно. Додавати її поки не вийде м'яке, еластичне тісто. Розкачати його в тонкий пласт, присипати борошном і скласти у 4 рази. Знову розкачати його,присипати борошном і скласти. Повторити послідовність кілька разів. Прибрати готове тісто в холодильник на 1 годину. Охолоджене тісто розрізати на 3 – 4 частини.
Кожну частину тонко розкачати і скласти їх один на одного. Ще трохи розкачати стопку, посипати цукром і згорнути з обох боків до середини. Зверху ще посипати цукром і порізати на шматочки в 1, 5 сантиметра. Деко змастити маслом і вистелити пергаментом. Розкласти шматочки рулету на деку. Прибрати його в розігріту до 200 градусів духовку. Готувати вушка близько 15 хвилин.

Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: скласти, розкачати

Рекомендовані рецепти:

Стручкова квасоля з фаршем
Картопляний салат з беконом та помідорами
Торт пісочно-чорносливове
Спагетті з томатами і рибою
Млинці з м'ясом
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: