Головна » Статті » Рецепти

Салат «Увертюра»
Салат «Увертюра»:

Гриби 0,5 кг
Філе куряче 0,5 кг
Сир 200 г
Чорнослив 200 г
Лук 1 шт.
Горіхи волоські 1 склянку
Майонез 150-200 р.

Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді 20 хвилин. Охолодити. Нарізати. Змішати з майонезом. Гриби нарізати і обсмажити з цибулею на соняшниковій олії, 8-10 хвилин, помішуючи. Остудити. Чорнослив залити окропом на 5 хвилин. Помити. Нарізати соломкою або кубиками. Горіхи подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Першим шаром викласти гриби. Далі шар курячого м'яса. Шар чорносливу і трохи майонезу. Шар тертого сиру, зверху майонез. Завершальним шаром викласти горіхи. Салат листковий з чорносливом «Увертюра» готовий. Дати настоятися в холодильнику 1-2 години.

Просмотров: 378
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Готуємо пряники
Вершково-медові цукерки
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: