Салат «Увертюра»: Гриби 0,5 кг Філе куряче 0,5 кг Сир 200 г Чорнослив 200 г Лук 1 шт. Горіхи волоські 1 склянку Майонез 150-200 р. Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді 20 хвилин. Охолодити. Нарізати. Змішати з майонезом. Гриби нарізати і обсмажити з цибулею на соняшниковій олії, 8-10 хвилин, помішуючи. Остудити. Чорнослив залити окропом на 5 хвилин. Помити. Нарізати соломкою або кубиками. Горіхи подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Першим шаром викласти гриби. Далі шар курячого м'яса. Шар чорносливу і трохи майонезу. Шар тертого сиру, зверху майонез. Завершальним шаром викласти горіхи. Салат листковий з чорносливом «Увертюра» готовий. Дати настоятися в холодильнику 1-2 години.
|