Овочевий суп: 2 зубчики часнику 800 г томатів у власному соку 200 г дрібних макаронів 300 г цвітної капусти 2 середніх молоденьких кабачка (близько 400 г в сумі) 1/2 ч. л. сухого чебрецю сіль і мелений чорний перець за смаком. Дрібно рубаємо часник. У каструлі з товстим дном розігріваємо 1 ст. л. рослинного масла.Кладемо часник і смажимо до посилення аромату близько 1 хвилини. Додаємо розім'яті томати разом з соком і 700 мл води. Доводимо до кипіння, додаємо макарони і варимо близько 5 хвилин. Поки варяться макарони, нарізаємо кубиками кабачки.Капусту ділимо на невеликі суцвіття. Через 5 хвилин після початку варіння макаронів кладемо в каструлю овочі і чебрець, солимо і перчимо за смаком. Варимо до готовності овочів, близько 5-7 хвилин.
|