Головна » Статті » Рецепти

Овочевий суп
Овочевий суп:

2 зубчики часнику
800 г томатів у власному соку
200 г дрібних макаронів
300 г цвітної капусти
2 середніх молоденьких кабачка (близько 400 г в сумі)
1/2 ч. л. сухого чебрецю
сіль і мелений чорний перець за смаком.

Дрібно рубаємо часник. У каструлі з товстим дном розігріваємо 1 ст. л. рослинного масла.Кладемо часник і смажимо до посилення аромату близько 1 хвилини. Додаємо розім'яті томати разом з соком і 700 мл води. Доводимо до кипіння, додаємо макарони і варимо близько 5 хвилин. Поки варяться макарони, нарізаємо кубиками кабачки.Капусту ділимо на невеликі суцвіття. Через 5 хвилин після початку варіння макаронів кладемо в каструлю овочі і чебрець, солимо і перчимо за смаком. Варимо до готовності овочів, близько 5-7 хвилин.

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, близько

Рекомендовані рецепти:

Манник з цукатами
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Салат з авокадо і свіжих печериць
Мафіни з шоколадом
Домашня куряча ковбаса
Пиріг з бринзою та руколою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: