Головна » Статті » Рецепти

Печериці в беконі
Печериці в беконі:

0,4-0,5 кг великих печериця
Готуємо маринад для печериць:
У велику глибоку ємність влити сік 1 лимона і 3 ст. л. оливкової олії. Додати 1-2 зубчики часнику (через прес), сіль і перець за смаком, терту цедру 1 лимона, щіпку цукру. Розмішати, викласти капелюшки грибів. Гриби ретельно «викупати» в маринаді, залишити маринуватися, поки готується начинка.
Начинка для печериць:
1 велику цибулину і ніжки грибів дрібно порізати. Обсмажити на невеликій кількості рослинного масла, дати трохи охолонути.
До пережарке додати 2 ст. л. крихт білого хліба (подрібнити блендером або заморозити булочку, а потім натерти на тертці), 50 гр. тертого на дрібній тертці сиру, 2 ст. л. дрібно порізаної зелені (кріп, петрушка). Заправити 2 ст. л. сметани, сіллю і перцем за смаком. Ретельно перемішати.

Форму для запікання змастити олією. Наповнити капелюшки грибів начинкою. Кожну обернути смужкою сирокопченого бекону, закріпити
зубочисткою. Бекон краще купувати у вже готової тонкої нарізки, знадобиться близько 250 гр. Підготовлені гриби викласти у форму. Запікати близько 30 хвилин при 200*. Перед подачею видалити зубочистки, посипати фаршировані печериці в беконі свіжою січеною зеленню.

Просмотров: 902
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: грибів, печериці

Рекомендовані рецепти:

Салат "Крабик" (рецепт)
Курчата з грибами
Болгарський картопляний салат
Салат з авокадо і бекону
Готуємо пряники
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: