Головна » Статті » Рецепти |
![]() 400 г курячої грудки Попередньо відварюємо до готовності курячу грудку, яйця і картоплю. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Печериці обсмажуємо на рослинному маслі. У роз'ємну форму викладаємо шарами, спочатку порізаний середніми шматочками чорнослив Потім відварну курячу грудку, порізану шматочками. Шар майонезу. Потім картоплю, нарізану кубиками. Шар майонезу. Потім шар смажених грибів. Майонез після грибів не додавати! Потім йде в салат шар тертих яєць на дрібній тертці. Шар майонезу. Наступний шар — сир, натертий на крупній тертці. На верх нашого венеціанського салату натираємо огірок на середній тертці або нарізаємо тонкими кільцями. Прикрашаємо салат на свій розсуд. | |
Просмотров: 641 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |