Головна » Статті » Рецепти

Салат «Венеція»
Салат «Венеція»:

400 г курячої грудки
300 г печериць
200 р чорносливу
200 р сиру
2-3 картоплини
2-3 яйця
1 огірок
майонез для заправки.

Попередньо відварюємо до готовності курячу грудку, яйця і картоплю. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Печериці обсмажуємо на рослинному маслі. У роз'ємну форму викладаємо шарами, спочатку порізаний середніми шматочками чорнослив Потім відварну курячу грудку, порізану шматочками. Шар майонезу. Потім картоплю, нарізану кубиками. Шар майонезу. Потім шар смажених грибів. Майонез після грибів не додавати! Потім йде в салат шар тертих яєць на дрібній тертці. Шар майонезу. Наступний шар — сир, натертий на крупній тертці. На верх нашого венеціанського салату натираємо огірок на середній тертці або нарізаємо тонкими кільцями. Прикрашаємо салат на свій розсуд.

Просмотров: 396
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат

Рекомендовані рецепти:

Рибний паштет з овочами
Закуска "Морське чудо"
Рулет з яблуками
Готуємо бісквітне тісто
М'ясна запіканка з яйцем
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: