Головна » Статті » Рецепти

Салат «Венеція»
Салат «Венеція»:

400 г курячої грудки
300 г печериць
200 р чорносливу
200 р сиру
2-3 картоплини
2-3 яйця
1 огірок
майонез для заправки.

Попередньо відварюємо до готовності курячу грудку, яйця і картоплю. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Печериці обсмажуємо на рослинному маслі. У роз'ємну форму викладаємо шарами, спочатку порізаний середніми шматочками чорнослив Потім відварну курячу грудку, порізану шматочками. Шар майонезу. Потім картоплю, нарізану кубиками. Шар майонезу. Потім шар смажених грибів. Майонез після грибів не додавати! Потім йде в салат шар тертих яєць на дрібній тертці. Шар майонезу. Наступний шар — сир, натертий на крупній тертці. На верх нашого венеціанського салату натираємо огірок на середній тертці або нарізаємо тонкими кільцями. Прикрашаємо салат на свій розсуд.

Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, салат

Рекомендовані рецепти:

Готуємо пряники
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Макарони з шинкою і грибним соусом
М'ясна запіканка з яйцем
Болгарський картопляний салат
Бутерброди "сонечка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: