Головна » Статті » Рецепти

Картопля, фарширована печерицями
Картопля, фарширована печерицями:

Великий картопля 6 шт
Печериці 300 гр
Морква 2 шт
Цибуля 1 шт
Перець солодкий 1 шт
Часник 2 зубчики
Базилік, петрушка кілька листочків
Оливкова олія-5 ст. л
Сіль за смаком.

Дрібно нарізаємо перець, цибулю і моркву. Невеликими шматочками нарізаємо печериці. Очищаємо картоплю і видаляємо з нього серцевину, щоб утворилися своєрідні човники. У сковороду наливаємо олію і злегка обсмажуємо цибулю. Потім додаємо до нього моркву і перець і тушкуємо 5 хвилин. Далі насипаємо в сковороду нарізані шампіньйони і тушкуємо овочі ще 5 хвилин. В кінці додаємо дрібно посічену зелень і вичавлений часник. Солимо за смаком і перемішуємо. Картопляні човники солимо, змащуємо маслом і начиняє їх приготованим фаршем. Фарширований картопля покласти в глибоке деко, застелене фольгою. Фольгу попередньо змащуємо маслом. Картоплю запікаємо при середній температурі протягом 40-50 хвилин. До столу фарширований картопля подаємо гарячим. За бажанням зверху можна посипати його свіжою зеленню.

Просмотров: 354
Категория: Рецепти |
| Теги: картопля, моркву

Рекомендовані рецепти:

Готуємо кіш
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Французький картопляний пиріг
Шоколадний торт-бізі
Лимонно-горіхові млинці
Сирні кексики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: