Головна » Статті » Рецепти

Млинці з лаваша
Млинці з лаваша:

1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику.

Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 1,5 см в довжину) або кубиками. Кріп дрібно порізати. Часник видавити через прес. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). Згорнути трубочкою. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.

Просмотров: 549
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, млинці

Рекомендовані рецепти:

Фруктові пончики
Кавове печиво
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Куряче суфле "Ніжність"
Десерт "Карамельний"
Теплий салат з пасти з креветками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: