Млинці з лаваша: 1 червоний перчик лаваш 150-200 гр сиру кріп 2-3 зубчики часнику. Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 1,5 см в довжину) або кубиками. Кріп дрібно порізати. Часник видавити через прес. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). Згорнути трубочкою. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.
|