Головна » Статті » Рецепти

Шарлотка класична
Шарлотка класична:

Цукор 1 склянку
Яйце куряче 5 штук
Борошно пшеничне 1 склянку
Яблука 7 штук
Сода чайної ложки
Масло рослинне.

Розігріти духовку. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну, поступово додаючи цукор. Продовжувати збивати, додаючи по одному жовтки, потім гашену соду і борошно. Тісто по консистенції має нагадувати сметану. Змастити деко олією. Вилити половину тіста на деко, рівномірно розкласти порізані скибочками яблука, залити другою половиною тіста. Помістити деко в розігріту духовку. 3 хвилини потримати на максимальній температурі, потім зменшити до середньої і випікати 20-25 хвилин.

Просмотров: 642
Категория: Рецепти |
| Теги: Деко, додаючи

Рекомендовані рецепти:

Салат з крабовими паличками
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Цукрове печиво з волоськими горіхами
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: