Салат з крабовими паличками «по-царськи»: Крабові палички 250 р. Кальмари 5 тушок. Яйця 4 шт. Червона ікра 4 ст. л. Майонез 300 р. Сіль за смаком. Етап 1 Відварити кальмари (кинути в киплячу воду на 3 хвилини), очистити від плівки і акуратно витягнути нутрощі. Добре помити. Етап 2 Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білки від жовтків. Білки нарізати соломкою. Жовтки натерти на крупній тертці. Етап 3 Кальмари нарізати соломкою. Етап 4 Крабові палички нарізати кружечками. Етап 5 Все змішати і заправити майонезом. Етап 6 Викласти салат на салатні листя. В останню чергу додати зверху червону ікру, можна ще зверху і подрібнені жовтки. Готово!
|