Салат з яблуками і крабовими паличками: Яйця-5 шт. Сир 250 р. Лук маринований 200 р. Горошок зелений 1 банку. Крабові палички 200 р. 2 шт. Яблука Майонез 300 р. Етап 1 Відварити яйця, остудити, очистити, відокремити білки від жовтків. Жовтки натерти на середній тертці. Білки дрібно нарізати. Етап 2 Сир натерти на середній тертці. Цибулю нарізати кільцями і замаринувати (1 ст. л. і 1 ч. л. води) на 10-15 хвилин. Етап 3 Яблука очистити від шкірки і нарізати кубиками. Етап 4 Крабові палички також нарізати кубиками. Етап 5 Салат викладати шарами: яєчні білки, майонез, сир, маринована цибуля, 0,5 банки зеленого горошку, майонез, крабові палички, яблука, зелений горошок, майонез, жовтки. Етап 6 Прикрасити салат — нарізати соломкою крабову паличку і скласти квітку, з зеленого горошку — гілочка.
|