Салат «Оленка»: Печериці 300 р. Лук 1 шт. Яйця-5 шт. Огірок свіжий 1 шт. Сир 100 р. Масло рослинне 2-3 ст. л. Майонез 300 р. Етап 1 Дрібно нарізати цибулю, обсмажити. Додати нарізані гриби і обсмажити разом з цибулею. Посолити. Етап 2 Відварити 3 яйця, остудити, очистити, відокремити білки від жовтків і натерти окремо на середній тертці. Етап 3 Посмажити омлет з 2-х яєць, потім дрібно нарізати. Етап 4 Частину огірка, дрібно порізати в салат, а іншу частину залишити для прикраси. Етап 5 Сир (50 р.) натерти на дрібній тертці. Етап 6 Викласти салат шарами: шампиьоны з цибулею, нарізаний омлет, майонез, огірок, майонез, сир, майонез. Етап 6 Зверху прикрасити салат натертими жовтками і білками. Нарізати красиво огірок і сир трикутничками і викласти по колу салату.
|