Головна » Статті » Рецепти

Салат «Оленка»
Салат «Оленка»:

Печериці 300 р.
Лук 1 шт.
Яйця-5 шт.
Огірок свіжий 1 шт.
Сир 100 р.
Масло рослинне 2-3 ст. л.
Майонез 300 р.

Етап 1 Дрібно нарізати цибулю, обсмажити. Додати нарізані гриби і обсмажити разом з цибулею. Посолити.
Етап 2 Відварити 3 яйця, остудити, очистити, відокремити білки від жовтків і натерти окремо на середній тертці.
Етап 3 Посмажити омлет з 2-х яєць, потім дрібно нарізати.
Етап 4 Частину огірка, дрібно порізати в салат, а іншу частину залишити для прикраси.
Етап 5 Сир (50 р.) натерти на дрібній тертці.
Етап 6 Викласти салат шарами: шампиьоны з цибулею, нарізаний омлет, майонез, огірок, майонез, сир, майонез.
Етап 6 Зверху прикрасити салат натертими жовтками і білками. Нарізати красиво огірок і сир трикутничками і викласти по колу салату.

Просмотров: 612
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, етап

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Кураб'є Бакинське"
Листковий салат з сиром фета
Куряче суфле "Ніжність"
Пиріг з сиром
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Болгарський картопляний салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: