Головна » Статті » Рецепти

Курячі котлети
Курячі котлети:

Курячі грудки 2шт,
батон,
молоко,
1 цибулина,
70 гр свинячого сала, яйце.

2 курячі грудки, скибочка черствого білої булки, розмоченої в молоці, 1 цибулину і шматочок (50-70гр) свіжого свинячого сала. Ці продукти двічі пропускаємо через м'ясорубку, солимо, додаємо одне яйце. Його краще заздалегідь збити до піни, ретельно вимішую фарш, ліпимо мокрими руками котлети, обвалюємо в борошні і смажимо на олії.

Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, курячі

Рекомендовані рецепти:

Зефір на десерт
Несолодкі гарбузове мафіни
Картопля з овочами, запечений у вершках
Торт "Панчо" (рецепт)
Повітряне суфле з консервованої горбушею
Полуничне сорбе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: