Головна » Статті » Рецепти

Яловичий бульйон з удоном
Яловичий бульйон з удоном:

Для цього супу бульйон вариться на запечених кістках і овочах, виходить дуже насичений і яскравий смак. Удон — японська пшенична локшина.

400 гр бульонной кістки
300 гр м'якоті яловичини
2 середні моркви
2 середні цибулини
1 паличка черешкової селери
кілька гілочок петрушки
сіль, чорний перець горошком,
лавровий лист, трохи меленого чилі
рослинна олія
3 порції локшини удон.

Кость, моркву і цибулю помити, обсушити паперовим рушником, укласти у форму для запікання, змащену рослинним маслом. Запікати в духовці 45 хвилин при 220 С, моркву потрібно перевертати кожні 15 хвилин, кость один раз хвилин через 20. Потім всі овочі, кістки і шматок м'якоті яловичини, селеру і петрушку відправити в каструлю, залити водою і варити бульйон 2 години на самому малому вогні, хвилин за 10 до готовності додати лавровий лист, чорний перець горошком і чилі, вирівняти на сіль. Відварити окремо удон, викласти в тарілку разом з порізаним м'ясом і зверху залити процідженим яловичим бульйоном, посипати зеленню петрушки і поперчити.

Просмотров: 397
Категория: Рецепти |
| Теги: удон, бульйон

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Домашні 'Рафаелло'
"Веселі" мафіни
Шоколадні цукерки з м'ятою
Мигдальної-яблучний пиріг
Заливна шинка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: