Яловичий бульйон з удоном: Для цього супу бульйон вариться на запечених кістках і овочах, виходить дуже насичений і яскравий смак. Удон — японська пшенична локшина. 400 гр бульонной кістки 300 гр м'якоті яловичини 2 середні моркви 2 середні цибулини 1 паличка черешкової селери кілька гілочок петрушки сіль, чорний перець горошком, лавровий лист, трохи меленого чилі рослинна олія 3 порції локшини удон. Кость, моркву і цибулю помити, обсушити паперовим рушником, укласти у форму для запікання, змащену рослинним маслом. Запікати в духовці 45 хвилин при 220 С, моркву потрібно перевертати кожні 15 хвилин, кость один раз хвилин через 20. Потім всі овочі, кістки і шматок м'якоті яловичини, селеру і петрушку відправити в каструлю, залити водою і варити бульйон 2 години на самому малому вогні, хвилин за 10 до готовності додати лавровий лист, чорний перець горошком і чилі, вирівняти на сіль. Відварити окремо удон, викласти в тарілку разом з порізаним м'ясом і зверху залити процідженим яловичим бульйоном, посипати зеленню петрушки і поперчити.
|