САЛАТ З АПЕЛЬСИНАМИ І КРЕВЕТКАМИ: 1 невеликий качан салату айсберг або іншого листового салату, 1 апельсин, 10-15 відварених і очищених креветок, 100 г м'якого сиру (фета, делизир, фетакса). Для заправки: 100 г майонезу, сік одного апельсина, 1-2 год л винного бальзамічного оцту, сіль, мелений перець. Листя салату крупно нарізати або нарвати руками. Апельсин очистити і вирізати м'якоть (без перегородок). Сир нарізати кубиками. Все змішати, додати креветки. Приготувати заправку: вичавити сік з апельсина, змішати з майонезом, оцтом, сіллю і перцем. Все гарненько перемішати. Заправити салат. Все! Дуже смачний салатик готовий! Залишилося тільки влаштуватися зручніше в улюблене крісло і насолоджуватися, без або майже без докорів сумління за кількості калорій.
|