Салат з квасолею, тунцем і кукурудзою: Тунець 1 банку (185м)Кукурудза 200г3 шт. Помідори3 шт. ОгіркиКвасоля (відварна) 200гЛук-порей (біла частина) 1 шт (можна замінити ріпчастою цибулею 1/2 шт.)Болгарський перець 2 шт.Сіль, майонез, пучок петрушки.Огірки, помідори, цибуля-порей вимити, обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, цибулю-порей колечками (ріпчасту цибулю дрібно нарізати). Болгарський перець вимити, вирізати насіння, ще раз промити, нарізати кубиками. Петрушкувимити, обсушити, дрібно нарізати або розібрати на листочки. З кукурудзи і тунця злити рідину, тунець розім'яти виделкою. Салат викладати на блюдо шарами:1. Квасоля, майонез2. Кукурудза, майонез3. Тунець4. Цибулю-порей (або...