Головна » Статті » Рецепти


Закуска «Оселедець під шубою»: філе оселедця 0,1 кг;картоплю 0,3 кг;моркву 0,1 кг;буряк 0,15 кг;яйця 2 шт;зелена цибуля 2 пера;майонез 1-2 столових ложки.Вимиваємо овочі і складаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, зменшуємо вогонь і варимо до готовності. Картопля вариться швидше, ніж морква і буряк, тому дістаємо її раніше, інакше вона розвалиться. Остуджуємо овочі, після чого очищаємо і подрібнюємо в пюре, кожен овоч окремо. Додаємо в кожну пюре майонез і перемішуємо. Яйця відварюємо в круту, остуджуємо (заливаємо холодною водою і залишаємо на 5 хвилин) і очищаємо. Натираємо на тертці,...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ромашка»: печериці або лісові гриби 300 г,яйця 8 шт,сир (твердий) 150 г,ріпчаста цибуля 200 г,консервовані ананаси 1 банку,майонез 300 г,оцет 1 ст. ложка,цукор 1 ст. ложка,листя салату,петрушка 1 пучок,кріп 1 пучок,сіль,рослинне масло.Яйця відварюємо в круту. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Ошпарюємо цибулю окропом. Від цієї процедури цибуля стає трохи добрішими і йде гіркоту. На склянку кип'яченої води беремо 1 столову ложку оцту і 1 столову ложку цукру і заливаємо цибулю. Залишаємо цибулю маринуватися на 1 годину. Далі, нарізаємо гриби на невеликі шматочки. Розігріваємо сковорідку з олією...
Переглядів: 925
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з сьомги: 250 філе слабосоленої сьомги1 лимон100 листового салату4 шматочки білого хліба1 свіжий огірок2 яйця50 вершкового масла150 майонезуЗелень, спеції.Рибу нарізати невеликими скибочками, білий хліб нарізати рівними квадратиками, підсмажити на олії до золотистої скоринки. Варені яйця нарізати кубиками. Салат і огірок дрібно порізати. Змішати всі інгредієнти, посолити ,поперчити, заправити майонезом і лимонним соком. Посипати салат зеленню. При бажанні можна прикрасити ікрою.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Дід Мороз»: Рис варений-1 скл.+ 1 ст. л. на прикрасуКрабові палички 200гМорква сира 1 штЯйце куряче (варене) 2 штМайонезЗелень кропу 1 пучокСир 2 не великих шматочкаПерець болгарський не багато, для прикрасиПерець чорний горошок 2 штПаприка солодка мелена маленька щіпкаПерець чорний мелений, сіль за смаком. Моркву натерти на самій дрібній тертці. Яйця ( половину білка залишити на прикрасу) натерти на середній тертці. Крабові палички розгорнути, відрізати червону частина( прикраса), білу дрібно порізати в салат. Додати пару гілочок дрібно нарізаного кропу,сіль, чорний мелений перець, заправити майонезом. Викласти салат на блюдо,...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Гуляш з яловичини: Лук ріпчаста (100г) 1 шт.Смалець 40 рПаприка мелена 4 ч. л.Яловичина духова 600 рСіль морська 1 ч. л.Перець чорний мелений ч. л.Морква 200 гПерець солодкий червоний (паприка) 1 шт.Помідори червоні 150 гЧасник часточки 4 шт.Картопля 500 р.Наріжте і обсмажте цибулька. Коли цибуля підрум'яниться, покладіть паприку. Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром. Через пару хвилин додати м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть. Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте близько години. Наріжте моркву і солодкий перець. Додати...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

КУЛЬКИ З ФОРЕЛЛЮ: Червона солона або подкопченная риба 100 грам;Консервована форель 100 грам;Сирний сир типу «Альметте» 100 грам;Яйце варене 1 штука;Табаско-кілька крапель;Лимонний сік 2 ч. ложки;Кріп великий пучок;Маслини 6 штук.Рибні консерви розім'яти виделкою, змішати з дрібно порізаної солоною рибою і яйцем, крапелькою Табаско, лимонним соком і сирним сиром. Кріп дрібно порізати. Сформувати з рибно-сирної маси кульки, обваляти їх у кропі, прикрасити маслиною і тертим сиром. До подачі потримати в холодильнику.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

САЛАТ «ОБЖОРКА»: варене м'ясо (бажано яловичина)2-3 маринованих огірочка (можна солоних)1 морква1 цибулина100 гр. волоських горіхівслив. масло і майонез.М'ясо і огірки порізати кубиками. Цибулю з морквою обсмажити на злив. олії. Горіхи подрібнити — натерти через велику тертку. Всі інгредієнти перемішати і заправити майонезом.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з квасолею, тунцем і кукурудзою: Тунець 1 банку (185м)Кукурудза 200г3 шт. Помідори3 шт. ОгіркиКвасоля (відварна) 200гЛук-порей (біла частина) 1 шт (можна замінити ріпчастою цибулею 1/2 шт.)Болгарський перець 2 шт.Сіль, майонез, пучок петрушки.Огірки, помідори, цибуля-порей вимити, обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, цибулю-порей колечками (ріпчасту цибулю дрібно нарізати). Болгарський перець вимити, вирізати насіння, ще раз промити, нарізати кубиками. Петрушкувимити, обсушити, дрібно нарізати або розібрати на листочки. З кукурудзи і тунця злити рідину, тунець розім'яти виделкою. Салат викладати на блюдо шарами:1. Квасоля, майонез2. Кукурудза, майонез3. Тунець4. Цибулю-порей (або...
Переглядів: 551
Рецепти | | Коментарі (0)

«Картопляні кульки для гарнірів»: 800 г картоплі50 г вершкового масла1 сире яйце для пюречервоний і чорний мелений перець, сіль за смаком40 р пшеничного борошнарослинна олія для смаження у фритюрі.Картоплю вимийте, очистіть, відваріть до напівготовності і злийте воду. Не даючи охолонути, швидко і ретельно розітріть дерев'яною маточкою. Додайте попередньо розтоплене гаряче вершкове масло, сире яйце, посоліть і поперчіть за смаком, ще раз гарненько розітріть і перемішайте. Сформуйте з теплого картопляного пюре невеликі кульки. Обваляйте їх у борошні і запаніруйте в пшеничного борошні вищого сорту. Рослинна олія розігрійте до кипіння на великій сковороді з високими бортами...
Переглядів: 593
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з червоною квасолею: куряче філе 1 шт.кукурудза консервована 1 банкачервона консервована квасоля 1/2 банкисвіжий огірок 2 шт.майонезсіль, перець за смакомзелена цибуля кілька пір'їнплавлений сир 3 пластиниморква або солодкий перець.Курку відварити до готовності із сіллю і спеціями, остудити і нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину. Злити рідину з червоної квасолі теж. 1 огірок помити і порізати кубиками, другий навпіл і скибочками. Всі інгредієнти, крім квасолі та сиру з цибулею змішати і заправити майонезом, викласти в салатник, зверху розкласти шар консервованої квасолі. З пір'я цибулі викласти стебло і листя квітів. Сир скрутити...
Переглядів: 586
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 511-520 521-530 531-540 541-550 551-560 ... 4691-4700 4701-4708