Гуляш з яловичини: Лук ріпчаста (100г) 1 шт. Смалець 40 р Паприка мелена 4 ч. л. Яловичина духова 600 р Сіль морська 1 ч. л. Перець чорний мелений ч. л. Морква 200 г Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт. Помідори червоні 150 г Часник часточки 4 шт. Картопля 500 р. Наріжте і обсмажте цибулька. Коли цибуля підрум'яниться, покладіть паприку. Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром. Через пару хвилин додати м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть. Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте близько години. Наріжте моркву і солодкий перець. Додати в гуляш морква, перець, помідори і часник, додайте гарячої води і готуйте далі. Перемішайте і готуйте ще близько 15 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, покладіть в гуляш крупно нарізану картоплю. Коли картопля буде готова, вимкніть вогонь і дайте страві набагато настоятися під кришкою.
|