Головна » Статті » Рецепти

Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини:

Лук ріпчаста (100г) 1 шт.
Смалець 40 р
Паприка мелена 4 ч. л.
Яловичина духова 600 р
Сіль морська 1 ч. л.
Перець чорний мелений ч. л.
Морква 200 г
Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
Помідори червоні 150 г
Часник часточки 4 шт.
Картопля 500 р.

Наріжте і обсмажте цибулька. Коли цибуля підрум'яниться, покладіть паприку. Добре перемішайте, щоб паприка рівномірно з'єдналася з жиром. Через пару хвилин додати м'ясо, нарізане великими кубиками, посоліть і поперчіть. Обсмажте все разом на великому вогні, потім додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте близько години. Наріжте моркву і солодкий перець. Додати в гуляш морква, перець, помідори і часник, додайте гарячої води і готуйте далі. Перемішайте і готуйте ще близько 15 хвилин. Коли м'ясо стане м'яким, покладіть в гуляш крупно нарізану картоплю. Коли картопля буде готова, вимкніть вогонь і дайте страві набагато настоятися під кришкою.

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, Гуляш

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Пиріг з капустою і яйцем
Відкриті булочки з персиком
Торт для ангела
Цукерки "Вишневий мармелад"
Сирні пампушки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: