Головна » Статті » Рецепти

Салат «Ромашка»
Салат «Ромашка»:

печериці або лісові гриби 300 г,
яйця 8 шт,
сир (твердий) 150 г,
ріпчаста цибуля 200 г,
консервовані ананаси 1 банку,
майонез 300 г,
оцет 1 ст. ложка,
цукор 1 ст. ложка,
листя салату,
петрушка 1 пучок,
кріп 1 пучок,
сіль,
рослинне масло.

Яйця відварюємо в круту. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо. Ошпарюємо цибулю окропом. Від цієї процедури цибуля стає трохи добрішими і йде гіркоту. На склянку кип'яченої води беремо 1 столову ложку оцту і 1 столову ложку цукру і заливаємо цибулю. Залишаємо цибулю маринуватися на 1 годину. Далі, нарізаємо гриби на невеликі шматочки. Розігріваємо сковорідку з олією і обсмажуємо гриби до готовності, солимо. Викладаємо блюдо листям салату. Перший шар — смажені гриби. Промазуємо гриби тонким шаром майонезу.
Потім дрібно нарізаємо або натираємо на тертці шість варених яєць, а три яйця залишимо на оформлення салату. Наступним шаром викладаємо яйця і трохи солимо. Промазуємо майонезом. Консервовані ананаси подрібнюємо і викладаємо в салаті наступним шаром, формуючи невеликий горбок.
Поверх ананасів викладаємо маринований лук. Натираємо сир на середній тертці, викладаємо сир поверх лука. Тепер салат потрібно прикрасити. Пелюстки ромашок робимо з яєчного білка, а з жовтка — вічко. З допомогою кропу і петрушки створюємо імітацію квіткової галявини і подаємо салат до столу.

Просмотров: 704
Категория: Рецепти |
| Теги: викладаємо, гриби

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з фініками
Гречані млинці з пшеничною мукою
Манник з цукатами
Пастуше пиріг
М'яке гарбузове печиво
Курячий суп із зеленим горошком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: