Головна » Статті » Рецепти

САЛАТ «ОБЖОРКА»
САЛАТ «ОБЖОРКА»:

варене м'ясо (бажано яловичина)
2-3 маринованих огірочка (можна солоних)
1 морква
1 цибулина
100 гр. волоських горіхів
слив. масло і майонез.

М'ясо і огірки порізати кубиками. Цибулю з морквою обсмажити на злив. олії. Горіхи подрібнити — натерти через велику тертку. Всі інгредієнти перемішати і заправити майонезом.

Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, салат

Рекомендовані рецепти:

Домашній сир з кропом (рецепт)
Мариноване куряче філе на грилі
Салат з селерою і шинкою
М'яке гарбузове печиво
Десерт "Банани в шоколаді"
Супчик сирно-м'ясний з овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: