Головна » Статті » Рецепти

САЛАТ «ОБЖОРКА»
САЛАТ «ОБЖОРКА»:

варене м'ясо (бажано яловичина)
2-3 маринованих огірочка (можна солоних)
1 морква
1 цибулина
100 гр. волоських горіхів
слив. масло і майонез.

М'ясо і огірки порізати кубиками. Цибулю з морквою обсмажити на злив. олії. Горіхи подрібнити — натерти через велику тертку. Всі інгредієнти перемішати і заправити майонезом.

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, салат

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з горіхами
Пиріг з м'ясом і овочами
Ліниві голубці з грибами
Горіхово-яблучний кекс
Відкриті булочки з персиком
Сирні вафлі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: