Салат з червоною квасолею: куряче філе 1 шт. кукурудза консервована 1 банка червона консервована квасоля 1/2 банки свіжий огірок 2 шт. майонез сіль, перець за смаком зелена цибуля кілька пір'їн плавлений сир 3 пластини морква або солодкий перець. Курку відварити до готовності із сіллю і спеціями, остудити і нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину. Злити рідину з червоної квасолі теж. 1 огірок помити і порізати кубиками, другий навпіл і скибочками. Всі інгредієнти, крім квасолі та сиру з цибулею змішати і заправити майонезом, викласти в салатник, зверху розкласти шар консервованої квасолі. З пір'я цибулі викласти стебло і листя квітів. Сир скрутити у вигляді конуса і покласти на салат, зображуючи букет. У середину кожної квітки вставити смужки перцю або моркви. По колу салату викласти скибочки огірка і подати до столу.
|